Fructul oprit sezon 2 episodul 3 video - cele mai tari momente

Fructul oprit
Fructul oprit

Fructul oprit a continuat miercuri, 12 septembrie, cu episodul 3 din sezonul 2. Dacă ați ratat serialul, în clipurile de mai jos veți vedea cele mai tari momente de miercuri seară.

Fructul oprit sezon 2 episodul 3. Episodul 3 din noul sezon "Fructul oprit" a continuat povestea serialului semnat de Ruxandra Ion și a adus în fața telespectatorilor momente pline de suspans, emoție și iubire. Sonia a revenit în locul în care a vrut să renunțe la viață, la Barajul Paltinu, și și-a amintit de părți importante din trecutul ei.

"Mi-am amintit. Aici am vrut să mor, am vrut să termin cu suferința, cu chinul, cu lacrimile. Aici am vrut să se termine totul", le-a spus Sonia (Michaela Prosan) celor doi bărbați, Alex (Petru Păun) și Adrian (Bogdan Albulescu), care au venit să o oprească să facă vreun gest necugetat.

"Nu trebuie să se termine nimic, Sonia!", a încearcat să o liniștească Alex. „Sonia, suntem aici!", a continuat el. „Iubirea poate să te facă fericit sau poate să te distrugă", a zis Sonia celor doi.

Fructul oprit sezon 2 episodul 3. Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici) a fost hotărât să-și ducă planul de răzbunare mai departe. „Când am intrat pe poarta pușcăriei, în care am stat opt ani de zile complet nevinovat, mi-am promis că voi face bani, mulți bani, și cu banii ăștia o să construiesc școli, spitale, o să mă ocup de orfani, în fine de toți oamenii fără noroc", a zis el. „Cei care m-au făcut să sufăr, vor suferi la rândul lor, și abia atunci lumea asta va fi a mea", a fost dorința sa puternică.

Aniversarea Roxanei (Carmen Tănase) nu a trecut neobservată, iar la petrecere au luat parte Doina (Virginia Rogin), Margareta (Ana Ciontea), Sonia și Adrian, dar și copiii Victor și Traian (Călin și Victor Popescu). Cristescu a profitat de această întâlnire și le-a povestit invitaților cum a luat naștere averea sa. "Imaginați-vă Polinezia Franceză și oceanul turcoaz, locul în care se vor zămisli perlele negre", a zis el.

Liniștea în casa Caragea a dispărut odată cu apariția Soniei

„În casă este o tensiune permanentă, iar eu nu mai pot s-o duc, mă seacă de energie și nici nu mai știu ce să-I spun copilului. Nu știu ce s-o mai mint", a mărturisit Ana. Ioan a încercat să mai destindă situația și i-a propus Anei să meargă, împreună cu Mara (Maria Nicole), într-o loc care să le aducă zâmbetul pe chip. Ana (Cristina Ciobănașu) a întâmpinat probleme și cu fratele său, Petru (Bogdan Iancu), pe care l-a găsit la o cursă de mașini, împreună cu prietenii lui – Suedezu (Gabriel Ciocan) și Fane (Emanuel Baroc).

Fructul oprit sezon 2 episodul 3. Și cuplul Tanța – Costică (Doinița Oancea – Liviu Vârciu) au întâmpinat probleme. "Gândește-te un pic! Ce va fi cu noi peste zece ani? O să avem și noi un copil, probabil, nu?! Copilul nostru o să meargă la școală. Și, la școală, profesoara o să-l întrebe: Mă, ce e taică-tău și cu măică-ta?. Și ce o să răspundă? Servitori! Asta îți dorești?", i-a zis Costică soției sale.

Cel de-al doilea sezon al serialului „Fructul oprit" se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel