Fructul oprit, episod 21, sezon 2 video live. Vezi aici FRUCTUL OPRIT

Fructul oprit, episod 21, sezon 2 video live
Fructul oprit, episod 21, sezon 2 video live

Fructul oprit, episod 21, sezon 2 video live. Fructul oprit aduce în fața publicului, miercuri, 6 februarie, de la 20.00, la Antena 1, confruntări importante și noi dezvăluiri cutremurătoare ce vor zgudui liniștea protagoniștilor și a apropiaților săi.  

Fructul oprit, episod 21, sezon 2 video live. Trecutul revine și îi determină pe toți să-și asume răspunderea pentru deciziile luate. Răsturnări de situație, secvențe emoționante, dar și momente plin de umor, toate acestea se vor regăsi în episodul 21 al sezonului 2.

Fructul oprit, episod 21, sezon 2 video live. Dan Lăzărescu (interpretat de Doru Ana) este mai hotărât ca niciodată să se răzbune pe familia Caragea, dar și pe cel care i-a fost odinioară prieten, Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici): "Nu am decât un singur gând, să-i fac pe toți să plângă, să-și smulgă părul din cap".

Fructul oprit, episod 21, sezon 2 video live. Secrete bine ascunse ies la iveală, după ce o valiză este dezgropată, iar documentele din ea sunt folosite de Lăzărescu pentru a-și duce planul mai departe. El îi face o dezvăluire importantă guvernantei Helene (Alina Chivulescu). „S-ar putea să vă dau o veste care o să vă schimbe viața radical. Mă gândesc că poate veți înțelege cum ați ajuns în casa Caragea pe post de guvernantă ...", ce dezvăluire cutremurătoare face el, telespectatorii pot afla urmărind episodul din această seară, pe care Antena 1 îl va difuza de la ora 20.00. Cele aflate o fac pe Helene să descopere o altă față a lui Tudor Caragea și să-și dorească să părăsească definitiv casa în care a petrecut ani buni. "Cum s-a uitat el în ochii mei și m-a rugat să am grijă de copiii lui, când știa că ...", continuarea putând fi urmărită, astăzi, în episodul cu numărul 21 al acestui sezon.

Fructul oprit, episod 21, sezon 2 video live. Și Ioan (Vlad Gherman) descoperă un lucru important, în urma unui bilet pe care i-l aduce Iza (Ioana Blaj). "M-am săturat de toate secretele astea care ies la iveală!", răbufnește el. Biletul ajunge și la Magda (Maia Morgenstern). „Este cea mai mare umilință din viața mea!", reacționează ea, despre ce este vorba, diseară, într-un nou episod al serialului „Fructul oprit".

Sonia (Michaela Prosan) se luptă să-i ofere fiului său, Victor (Călin Popescu), o viață cât mai bună. "Copilul meu frumos, te iubește mama. Într-o zi o să înțelegi cât te iubește mama. Lasa-mă pe mine să hotărăsc acum cine o să fie tatăl tău, cine cred eu că te va iubi așa cum mă iubește și pe mine." Ce hotărâre ia Sonia cu privire la Victor, dar și la Adrian (Bogdan Albulescu), și ce se va întâmpla cu Alex (Petru Păun), telespectatorii vor găsi răspunsul în episodul din această seară.

Chiar dacă Costică (Liviu Vârciu) a revenit acasă, lucrurile nu stau deloc roz între el și Tanța (Doinița Oancea). "Divorțez. Nu mai e nimic între noi", spune Tanța. Pe de altă parte, Katia (Cosmina Dobrotă) are parte de primii fiori ai dragostei. "Papion?! Te-ai pupat cu el iar?", încearcă Roxana (Carmen Tănase) să afle. Momente pline de umor, replici savuroase, dar și numeroase surprize le va aduce episodul 21 telespectatorilor!

Fructul oprit, episod 21, sezon 2 video live. Sezonul 2 "Fructul oprit" se vede, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel