Fotbal: Pigliacelli (U Craiova) - Sper ca CFR Cluj să nu câştige campionatul în meciul cu noi

Portarul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Mirko Pigliacelli, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră ca formaţia CFR Cluj, care mai are nevoie de un punct în două partide pentru a câştiga campionatul, să nu îşi adjudece titlul în partida directă de duminică.

'Pentru mine e un meci foarte important. E un meci foarte greu, un meci pe care trebuie să îl câştigăm. Noi vom juca pentru a ne menţine pe locul 3, iar ei pentru a câştiga campionatul. Va fi dificil, dar trebuie să luptăm împreună pentru a câştiga. Sper ca ei să nu câştige campionatul în meciul cu noi', a afirmat el.

'Nu este un sezon ratat pentru mine. Însă dacă ne uităm la valoarea echipei atunci pot spune că meritam mai mult. Pentru că jocul nostru a arătat foarte bine. Locul 3 este OK, dar puteam câştiga campionatul, cred asta şi acum pentru că avem un lot foarte bun. Sigur, în fotbal nu e nimic scris, am mai greşit în unele meciuri, însă îmi menţin această părere chiar dacă am pierdut în ultima partidă', a adăugat portarul italian.

Mirko Pigliacelli susţine că ştie de ofertele din Italia, însă a precizat că este dispus să continue la Universitatea Craiova încă 10 ani. 'Impresarul mi-a spus ceva de oferte, dar eu sunt jucător sub contract cu Craiova. Când se va termina campionatul vorbim, însă eu sunt foarte bine aici şi sunt foarte mulţumit. Este o viaţă nouă pentru mine la Craiova.

Nu pierd nimic dacă nu plec la vară în Italia, pentru că mă simt foarte bine aici. Vreau să dau totul pentru acest club. După meciul cu FCSB am discutat cu preşedintele şi i-am spus că dacă îmi propune să rămân 10 ani aici, atunci eu rămân fără probleme. Cu siguranţă eu nu am reuşit să răsplătesc până acum tot ce mi-au oferit clubul şi oamenii de pe stradă din Craiova', a explicat Pigliacelli. Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, duminică, de la ora 21:00, în deplasare, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a, penultima a play-off-ului Ligii I. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel