Fost jurat de la Dansez pentru tine, acuzat de hărțuire sexuală

Bombă în lumea mondenă românească! Un fost jurat de la "Dansez pentru tine" este acuzat de hărțuire sexuală.

Este vorba despre Wilmark care le-ar face avansuri fetelor din echipa sa de dansatoare. Chiar dacă fostul jurat de la "Dansez pentru tine" este căsătorit și are doi copii, are și o slăbiciune pentru femeile frumoase.

"Wilmark se dă la orice fată pe care o întâlneşte, chiar şi în club. Ce face apoi cu ele, nu ştiu. Colaboratoarele lui dansatoare acceptă, pentru că el e şeful şi nu vor să aibă certuri cu el, pentru că sunt sigure că o să piardă. Din câte am înţeles, au fost situaţii când nu şi-a respectat onorariul faţă de ele, pentru că acestea nu i-au acceptat avansurile. Le cere numărul de telefon fetelor care îi plac, chiar dacă nu are legătură cu dansul", a declarat, pentru Ziarul Ring, una dintre dansatoarele din echipa micuțului Will.

În urmă cu ceva vreme, Wilmark declara despre dansatorii săi că sunt un grup de oameni nu doar profesionişti, dar şi cu caractere frumoase.

"Avem o echipă foarte frumoasă de dansatori. Avem o relaţie de prietenie destul de apropiată. Atât băieţii, cât şi fetele sunt nişte oameni mişto. Echipa este aceeaşi de mult timp. În dans există penalizări tot timpul, dar se dau pentru costumaţie neadecvată, pentru greşeli, lipsa de la repetiţii, sau alte abateri. Avem o relaţie profesională, ţinem unii la alţii, nu sunt probleme de genul acesta", a mărturisit Will.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel