Forţa Naţională: Aceasta este SIGURA soluţie pentru ieşirea din criză

Forţa Naţională consideră că singura soluţie pentru ieşirea din criza generatǎ de coronavirus, precum şi şi din grava crizǎ de ȋncredere provocată de multitudinea de situaţii de restrângere a drepturilor şi libertǎţilor cetǎţeneşti, este reîntoarcerea la normalitate.

FORŢA NAŢIONALǍ propune tuturor partidelor sǎ renunţe la ideea prelungirii stǎrii de urgenţǎ, să lase deoparte interesele de grup şi calculele electorale(care oricum nu au nicio valoare pentru cǎ nimic nu va mai fi ca ȋnainte de declanşarea epidemiei) şi sǎ resetǎm ȋntregul mod de abordare a problemelor cu care se confruntǎ societatea.

Sǎ ne oprim puţin din vârtejul vieţii, sǎ tragem aer ȋn piept şi sǎ ne aşezǎm cu toţii la masǎ  ȋmpreunǎ, politicieni, antreprenori, reprezentanți ai asociaţiilor profesionale, patronale şi sindicale, oameni de cultură și din sport, jurnaliști și persoane din mass-media, reprezentanţi ai cultelor şi ai societǎţii civile,  şi cu rǎbdare şi ȋnţelepciune, punând pe primul loc interesul cetǎţenilor şi al ţǎrii şi cu respectarea strictǎ a Constituţiei, sǎ gǎsim cele mai bune soluţii de rezolvare a problemelor şi disfuncţionalitǎţilor existente.

REȊNTOARCEREA LA NORMALITATE  este singura soluţie prin care poate fi evitat un haos generalizat cu consecinţe dezastruoase pentru ţarǎ. Prelungirea stǎrii de alertǎ nu va rezolva epidemia de coronavirus iar respectarea unor reguli şi proceduri de convieţuire ȋn astfel de situaţii se bazeazǎ ȋn primul rând pe ȋncrederea cetǎţenilor ȋn instituţiile statului. Ori tocmai perpetuarea la nesfârşit a stǎrii de alertǎ şi ȋncǎlcarea gravǎ a drepturilor şi libertǎţilor cetǎţeneşti a condus la aceastǎ gravǎ crizǎ de ȋncredere. O prelungire a stǎrii de alertǎ nu va face altceva decât sǎ adânceascǎ şi mai mult problemele din societate şi va distruge ȋncrederea, unitatea şi speranţa românilor.

Cetǎţenii nu mai sunt interesaţi de politici de stǎnga sau de dreapta. Ȋi ȋngrijoreazǎ ziua de mâine şi viitorul copiilor lor. Tinerii, sportivii, artiştii dar şi marea masǎ a antreprenorilor nu ȋşi pot face ȋn momentul de faţǎ niciun plan pentru viitor. Ȋn prezent nu conteazǎ doctrina politicǎ a celor care conduc destinele ţǎrii.

Deviza momentului este: „Nici stânga, nici dreapta! Ȋn primul rând românii şi România!”

O eventualǎ prelungire a stǎrii de alertǎ nu va face altceva decât sǎ agraveze problemele din societate, va conduce la dezbinarea cetǎţenilor şi la slǎbirea suveranitǎţii, independenţei şi unitǎţii României, iar revenirea la NORMALITATE nu va putea fi ȋnfǎptuitǎ decât prin revoltǎ popularǎ, mai exact prin forţǎ. De altfel, Constituţia României prevede la aliniatul 1 al art. 55 cǎ „Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România.”, ori atunci când valorile naţionale, drepturile şi libertǎţile cetǎţenilor  şi constituţia ţǎrii sunt cǎlcate ȋn picioare, le revine cetǎţenilor obligaţia de a apǎra ţara, transmite Forţa Naţională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel