CANAL 33 a primit licență de la CNA. Alexandru Răducanu, fondatorul revistei Business Woman, este patronul

Alexandru Răducanu, fondatorul revistei Business Woman, a primit, marţi, o licenţă audiovizuală de la Consilul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru a lansa televiziunea de business Canal 33, care ar urma să emită în următoarele luni.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, o solicitare a societăţii Canal 33 Network SRL de acordare a unei licenţe audiovizuale pentru difuzarea prin reţele de comunicaţii electronice a televiziunii de business Canal 33, scrie Mediafax.

A fost pentru a cincea oară când această societate, ai cărei asociaţi sunt Alexandru Răducanu (97%) şi Cristina - Adriana Sîrbu (3%), a solicitat CNA acordarea unei licenţei pentru lansarea televiziunii Canal 33. Până acum CNA a respins solicitarea, invocând printre altele inconsistenţa proiectului.

În şedinţa CNA de marţi însă, membrii Consiliului au decis cu unanimitate de voturi (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel-Vasile Buda, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) să acorde această licenţă pentru lansarea Canal 33.

CITEȘTE ȘI: Traian Băsescu, interviu la TVR. Ce audiențe a făcut TVR cu fostul președinte 

Unii dintre membri CNA, între care Radu Călin Cristea şi Valentin Jucan, au apreciat motivaţia şi entuziasmul lui Alexandru Răducanu, care s-a prezentat de atât de multe ori în faţa Consiliului pentru a primi această licenţă.

"Ne aflăm la a cincea încercare de a obţine o licenţă audiovizuală cu Canal 33. (...) În România există o precaritate a informaţiei în domeniul financiar-economic. Din acest punct de vedere consider oportună şi necesară apariţia unui post de business serios", a spus Alexandru Răducanu, în şedinţa CNA de marţi.

El a spus că televiziunea Canal 33 va fi una "profesională, elegantă şi curată".

"Am făcut şi un demers de afiliere la CNN în toamna anului 2014. Acum avem un statut de afiliere la CNN ca şi post de business tematic", a spus Răducanu.

CITEȘTE ȘI: PRO TV, cea mai importantă schimbare de la înființare

El a mai spus că televiziunea Canal 33 va difuza, zilnic, mai multe jurnale de business şi o serie de emisiuni, care vor contribui la sporirea educaţiei financiare a populaţiei. De asemenea, televiziunea ar urma să difuzeze emisiuni de interes public, precum "Rom de succes", "Forumul maghiar de afaceri" şi "De veghe patriei".

Potrivit lui Alexandru Răducanu, investiţia iniţială în lansarea Canal 33 se ridică la 300.000 de euro, urmând ca o altă sumă de 200.000 de euro să fie atrasă dintr-un credit bancar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel