PRO TV, ”Sunt celebru scoate-mă de aici”, debutează pe 16 februarie

Emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” va debuta, pe 16 februarie, la Pro TV, de la ora 20.30. Emisiunea va fi difuzată zilnic, înlocuind astfel filmele pe care PRO TV le difuza în fiecare seară.

Înlocuirea filmelor cu o emisiune de divertisment este una dintre cele mai mari schimbări pe care Pro TV o face de la înființare. Astfel, Pro TV renunță la publicul filmelor americane, un public fidel pe care l-a crescut și se orientează pe publicul emisiunilor de tip reality-show.

Asta nu este singura schimbare făcută de Pro TV. Televiziunea și-a schimbat complet programul în prime-time, fiind prima televiziune din România care face acest lucru.

Noua emisiune a PRO TV „Sunt celebru, scoate-mă de aici„, care aruncă în jungla din Africa de Sud 12 vedete, care vor da nas în nas cu maimuțe, șerpi sau insecte veninoase și vor mânca cele mai ciudate lucruri:

Douăsprezece vedete au renunțat la viața comodă de acasă și au plecat în Africa. Timp de 21 de zile nu vor avea contact cu nimeni și vor fi supuse unor probe extreme, pentru a demonstra că merită titlul de Rege sau Regină a junglei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel