Fondator USR, atac la Barna: REGRET că o face fix când Orban anunță anticipate

Dan Barna
Dan Barna

Dumitru Dobrev, fondator al Uniunii Salvați Bucureștiul, iese la atac împotriva lui Dan Barna.

Intenția lui Dan Barna de a defini USR ca un partid de centru-dreapta agită spiritele. Nu toată lumea împărtășește elanul din documentul intern propus de Barna intitulat "România modernă, România cinstită. Doctrina de centru dreapta modern". În acest context, Dumitru Dobrev, fost vicepreședinte al Uniunii Salvați România între 2016 și 2017, îl atacă pe Dan Barna.

”Regret că, tocmai în ziua în care premierul Orban anunță anticipate, o parte a USR, în frunte cu președintele Dan Barna, alege să accentueze diviziunea internă din partid, propunând un document programatic care să justifice plasarea USR ca partid de "centru dreapta modern".


USR și-a definit clar valorile prin adoptarea Cartei Valorilor în Comitetul Politic și prin aderarea la ALDE Europe și la grupul Renew Europe în Parlamentul European.


Fac apel la colegii din Echipa Barna să lase jocurile politicianiste și să ne așezăm la masă pentru a pregăti localele și eventualele anticipate.


Presiunea pentru alegeri în două tururi și situația de la București, unde în absența celui de-al doilea tur e vital să avem candidat unic al opoziției, sunt adevăratele priorități în acest moment”, a fost mesajul lui Dumitru Dobrev.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel