Florin Zamfirescu, despre propria moarte. Cum și-ar dori sfârșitul

florin
florin

Profesorul și actorul Florin Zamfirescu  a vorbit despre moartea sa într-un interviu acordat Gazetei de Sud, în care a declarat, în glumă, că ar vrea să moară la 90 de ani, împuşcat de un soţ gelos.

Florin Zamfirescu a vorbit despre divorţul de actriţa Cătălina Mustaţă. „Divorţul a avut loc, s-a petrecut, am şi uitat. Din fericire, în urma acestei căsătorii nu a rezultat şi un copil. Zic din fericire, pentru că nu ne mai leagă nimic, aşa că la revedere”, a declarat actorul.

 Întrebat de ce ar vrea să moară la 90 de ani, aşa cum a declarat într-un alt interviu recent, Florin Zamfirescu a clarificat: „Aşa am spus şi îmi menţin visul. Vreau să mor la 90 de ani, împuşcat de un soţ gelos”.

 În interviul acordat Gazetei de Sud, Florin Zamfirescu a vorbit şi despre “Poziţia copilului”, filmul românesc care a luat Ursul de Aur la Berlin. „De când am citit scenariul am ştiu că va lua premii. Rolul meu  este de planul doi, nu impune calitatea filmului, dar este util, necesar. Sunt însă foarte mândru că am făcut parte din distribuţie”, a declarat Florin Zamfirescu.

Despre părintele Ghelasie de la Mănăstirea  Frăsineni, care îi era și văr primar, actorul a declarat că nu a putut merge la înmormântarea acestuia, dar a revenit la mănăstire după aceea. Despre învățăturile duhovnicului, Zamfirescu a declarat că "cel mai important lucru este că nu există diferenţe între credinţe. Adică, budiştii, musulmanii, creştinii au totuşi un traseu comun şi numai prostia noastră ne face să vedem deosebiri. Eu cred în ecumenism. Şi cred datorită lui Ghelasie..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel