EXCLUSIV. Condurățeanu, adevărul despre Marioara Murărescu: Era o femeie...

marioara_murarescu_01_6a9eb54c2f
marioara_murarescu_01_6a9eb54c2f

Florin Condurățeanu a acordat un interviu pentru DC News în care a vorbit despre Marioara Murărescu, cea care de peste trei decenii ne-a dăruit cu toată ființa sa emisiunea Tezaur folcloric.

Jurnalistul a descris-o în cei mai frumoși termeni pe Marioara Murărescu, realizatoarea TV care a fost decorată la 14 aprilie 2009 cu Ordinul Steaua României, în grad de Cavaler. Florin Condurățeanu ne-a spus și cum era pe scenă, dar și cum era în viața de zi cu zi: o femeie cu un suflet deosebit de frumos.

"Marioara Murărescu este o excelentă slujitoare a neamului românesc fără să am fără niciun fel de timorări în fața cuvintelor. Oamenii importanți merită cuvinte importante. Prin emisiunile ei, a reamintit și a deșteptat mereu în noi un adevăr care înseamnă mult în toată trecerea prin timp a poporului român. Pe lângă ilustrarea frumuseții folclorului românesc, Marioara Murărescu era EA, o femeie luminoasă, blândă și bună - prin vorba ei, prin comentariile ei deștepte îți mângaia sufletul. Nu trebuie să uităm că în emisiunea ei s-au lansat mulți cântăreți apreciați. Folclorul pe care l-a arătat a TVR 1 nu a fost poluat de nicio tentă comercială sau facilă", a declarat Florin Condurățeanu pentru DC News.

Jurnalistul a povestit cum era Marioara Murărescu dincolo de scenă: "Era fiică de preot. Era un om care deși avea statutul de vedetă importantă, niciodată nu căuta să fie încrezută sau să te țină la distanță. Era un om cald care în fiecare dimineață se ruga la Dumnezeu. Își păstra busola în viață prin credință. A fost o reprezentantă a ceea ce este mai frumos și bun în istoria românească".

Marioara Murărescu a murit, joi noapte, la vârsta de 67 de ani, după o luptă grea cu o boală cumplită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel