Fiul lui Mircea Badea, BLESTEMAT de susținătorii ”Dăruiește Viață”: ”Niște JAVRE, niște descreierați”

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a vorbit, la Antena 3, despre atacul la adresa sa, dar și la adresa fiului său, după ce a adresat câteva întrebări despre viitorul spital oncologic pentru copii. 

În urma scandalului generat între Gabriela Firea și asociația care construiește spitalul pentru copiii bolnavi de cancer, Mircea Badea a afirmat că le-a etichetat pe Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, de la Asociația Dăruiește Viață, ca afiliate #rezist. Realizatorul ”În Gura Presei” a subliniat că, din punctul său de vedere, ar da oricând bani copiilor bolnavi, așa cum a și făcut în mai multe cazuri, decât să facă donații către un viitor proiect pentru acești copii. ”Banii prefer să-i dau la copii, adică nu să-i dau cuiva care va face în viitor ceva” a afirmat Mircea Badea. 

”Dragă doamnelor de la Dăruiește Viața, printre susținătorii dvs. se numără niște javre”

Realizatorul de televiziune a explicat că a văzut că viitorul spital oncologic pentru copii este construit pe terenul statului. ”Am înțeles apoi că s-au dus apoi la Minister ca să ceară bani pentru aparatură. Și am zis pe Facebook: băi, nene, stai așa, cum adică spital privat, dar teren de la stat și să dea statul aparatură? În urma acestei postări, cu întrebări absolut rezonabile, au intrat niște susținători ai doamnelor respective ca să-mi blesteme copilul, spunând niște abominații și atrocități de tipul ”Badea, tu ești împotriva copiilor bolnavi de cancer”. Deci aș vrea să le atrag atenția doamnelor respective că, printre susținătorii dumnealor, se numără niște descreierați, niște otrepe, niște javre. Să fii atât de îngrozitor de prost, dar și atât de îngrozitor de otrăvit sufletește să-i spun unuia că el e împotriva copiilor bolnavi de cancer și să-l blestemi pe fii-su, adică pe fii-miu... dragă doamnelor de la Dăruiește Viața, printre susținătorii dvs. se numără niște javre”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel