Firea - Dăncilă, război total: Interesul personal, mai mare decât interesul politic

Viorica Dăncilă a reacționat după ce Gabriela Firea a făcut o serie de acuzații.

Viorica Dăncilă a spus că își roagă colegii să nu mai facă declarații în afara partidului sugerând că nemulțumirile trebuie discutate în interiorul PSD.

”Unii membri PSD nu au învățat nimic și au crezut că dacă ies în spațiul public înainte de a vorbi în forul statutar îi va aprecia cineva. Poate îi vor aprecia cei care vor răul partidului. Mă refer la toți. Când ești atașat unui partid, declarațiile trebuie să le faci întâi în interiorul partidului, iar apoi poți ieși cu declarații publice. Am cerut tuturor să facă acest lucru. Se vede că, pentru unii, interesul personal este mai mare decât interesul politic”, a zis Viorica Dăncilă.

Anterior, Gabriela Firea făcuse acuzații de aranjamente politice vizavi de candidatul PSD la prezidențiale.

"Analizarea șanselor celor care au cea mai mare credibilitate în partid și nu a celor care în urma unor înțelegeri au ajuns în poziții publice. Nu mai suntem la un examen de începători, ci unul de maturitate. Am primit mai multe telefoane în care mi s-a reproșat, în secial primari, că au sentimentul că nu vreau să mă implic. În acest context, am făcut declarațiile că vin la ședințele CEX și la toate discuțiile și analizele celui mai puternic candidat al PSD ALDE și Pro Romania, sunt deschisă unor discuții, nu spun da sau nu. Nu ar fi inteligent și corect. Mi-aș dori să fie o discuție reală cu colegii, președinții de CJ, ar fi păcat să reiasă candidatul din aranjamante", a spus Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel