Final surprinzător pentru femeia care și-a atacat soțul de 8 martie

Final neașteptat al poveștii din Vaslui, unde o femeie i-a smuls un testicul partenerului supărată fiind că nu a primti flori de 8 martie și mai ales, că iubitul său nu a vrut să o ajute la treburile gospodărești. 

Deși toată lumea se aștepta ca bărbatul să se despartă de femeie, lucrurile au stat exact invers, transmite B1 TV.

Ionel Popa a iertat-o pe iubita sa și-a spus că s-a învățat minte. În plus, acesta le sfătuiește pe femei să procedeze la fel.

Se pare că femeia și-a dat seama de gravitatea situației și a mers la spital pentru a-și cere iertare. Aceasta povestit încă o dată cum s-au întâmplat lucrurile, liniștită de data aceasta știind că partenerul său a iertat-o.

Femeia a fost extrem de încântată când a primit telefon de la partenerul său că poate să îl viziteze la spital și că o iartă pentru ce i-a făcut.

Ionel Popa a spus că o iubește, o iartă și că va încerca să-i aducă flori. La început nu a vrut să intre prea mult în detalii, dar apoi a mărturisit cum s-au întâmplat lucrurile.

"Ei, mai greșim, fiecare greșește... Ne-am certat și noi, așa.. Că de ziua femeii! Urma să-i aduc și flori, da' trebuia să mă trezesc mai de dimineață. După aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat. M-a apucat de... Mi-a amorțit, m-a durut un pic... Logic, și la o mână dacă te înțepi, nu tot te doare?! Da' nu că nu a fost să strangă de ele, doar pielea un pic... Apoi am coborât la vale, acolo m-am întâlnit cu șeful de poliție, care m-a dus cu mașina până la dispensar. De acolo m-a luat ambulanța și m-a adus aici, la spital. Mi-a făcut analizele și m-a cusut. Operația a durat puțin", a spus Ionel Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel