Film biografic despre Erdogan. Producătorul, arestat de poliție

Poliţia turcă l-a reţinut pe producătorul unui film biografic despre copilăria preşedintelui Recep Tayyip Erdogan şi despre începutul carierei politice a acestuia ca primar al oraşului Istanbul. 

Anunţat a fost făcut de agenţia de presă Dogan, citată de DPA, potrivit Agerpres. Filmul intitulat Reis, flatant la adresa lui Erdogan, a fost lansat în acest an şi a primit în general critici negative.

Potrivit agenţiei Dogan, Avci a fost acuzat că este gulenist. Turcia îl acuză pe Fethullah Gulen, un cleric care trăieşte în exil în SUA, că s-a aflat în spatele tentativei de puci eşuate din 2016, acuzaţii respinse de către cleric.

Trailerul ultimului film al lui Ali Avci, Uyanis ("Trezirea"), a fost lansat în această săptămână. El pare să reprezinte un scenariu în care o lovitură de stat reuşeşte în Turcia, aparent încercând să dea astfel ca rezultat o turnură negativă.

Trailerul este violent, cu scene în care puciştii ţin o armă la capul lui Erdogan, în timp ce el se roagă după ce membrii familiei sale şi un important consilier sunt ucişi în mod brutal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel