Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut

“Despre bârfe”, “Despre slăbiciuni”, “Despre mersul la plajă”, “Despre bărbați calmi și femei agitate”, “Despre mersul la bere” – sunt doar o parte din articolele bune semnate de Simona Tache și Mihai Radu din categoria “Bătăi în dialog”.

Textele celor doi jurnaliști – nume consacrate ale genului satiric – s-au pus pe treabă, au strâns articolele și le-au adunat pe toate în cartea cu un nume foarte inspirat - și, de ce nu – foarte adevărat – “Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut”.

Este o carte de citit în cuplu și poate fi un cadou perfect pentru persoana iubită. Asta în cazul în care aceasta are simțul umorului și apreciază ironia deșteaptă. Și da – poate fi cadoul ideal, cu atât mai mult cu cât o veți găsi în librării începând cu luna decembrie.

Și dacă tot nu v-am convins să faceți rost de carte, iată niște citate din categoria “Bătăi în dialog” mai mult decât interesante!

“Spune-i unui bărbat că, dacă va rezolva toate sarcinile dintr-o listă, va primi un tricou inscripționat cu "Cel mai mare campion din toate timpurile". Apoi, înmânează-i lista cu sarcinile: 1) mergi în patru labe și adună cu limba scamele de pe covor. Punctează fiecare scamă cu un lătrat ghiduș; 2) dezbracă-te și unge-te pe tot trupul cu bulion, apoi desenează cu trupul o inimă roșie pe peretele din sufragerie; 3) stai 20 de minute pe o oliță în fața blocului și arată-te disponibil pentru conversație față de toți vecinii care trec; 4) smulge-ți, fir cu fir, câte 20 de fire de păr de la fiecare subsuoară; 5) nu îndeplini nici una dintre sarcinile de mai sus. Ia un loc pe canapea și savurează liniștit o bere”, scrie Simona Tache pe Catavencii.ro.

Și acum a venit rândul lui Mihai Radu – “Când vezi o femeie că stă înseamnă fie că a leșinat, fie că e moartă, fie că nu-și merită banii pe care ți i-a cerut mai devreme.

Mișcarea e drogul lor. Au inventat dansul pentru că la vechile petreceri tribale li se părea aiurea să stea pe o buturugă și să se pilească cu fructe fermentate. Conduc sărind de pe o bandă pe alta nu pentru că nu cunosc regulile, ci pentru că se plictisesc să meargă între două linii albe, înnebunesc, trece viața pe lîngă ele și ele nu fac nimic. Au declarat război scamelor și prafului pentru că între mîncărurile pe care le gătesc la prînz și filmul de seară – film la care se sperie, comentează, te întreabă cine-i criminalul, își curăță oja, se lamentează că nu pot mînca înghețată la ora aia – urlă de inactivitate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel