Femeile care au mai mult de patru copii, scutite de la plata impozitului. Proiect al Guvernului maghiar

Florin Răvdan / 11 iun 2019 / 18:41 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Schimbări importante pregătite într-o ţară vecină României pentru creşterea natalităţii. Premierul pregăteşte o lege prin care femeile care au cel puţin patru copii vor fi scutite pe viaţă de la impozitele pe venit, scrie romaniatv.net. 

Pe fondul lansării unui nou buget destinat sprijinirii familiilor și stopării declinului demografic, guvernul ungar a decis să lanseze un proiect special pentru femeile cu mai mult de trei copii.

Cu cât migrația a fost eliminată de pe teritoriul maghiar, Victor Orban, a găsit soluţii împotriva îmbătrânirii populației Ungariei. Orban, el însuși un tată a cinci copii, vrea familii cât mai numeroase. Şi pentru a-i face pe maghiari să se înmulţească a dezvăluit un plan politic special. Guvernul estimează că-i va costa peste 600 de milioane de euro în 2020, adică 0,3% din PIB.

În această săptămână, guvernul Ungariei a introdus noi măsuri care, începând cu 2020, vor finanța noul Plan de acțiune privind protecția familiei. Se așteaptă ca proiectul să sporească finanțarea pentru familii cu aproximativ 695 de milioane de euro, ceea ce reprezintă un total de subvenții de aproximativ 4,1 miliarde de euro pentru familiile ungurești, notează voiceofeurope.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27