Felix Rache, moment incredibil petrecut în direct: O să intre cu breaking news

Felix Rache, realizatorul emisiunii "Deziluzia Optică" de la Antena 3, a povestit cum a dat nas în nas cu celebritatea, un moment pe care nu îl va uita prea curând.

"Intr-o zi de duminica, sunt rugat de foștii mei colegii sa merg la o emisiune. Eram la inceputurile in televiziune, am acceptat cu drag, zălod, bucuros ca mă bagă lumea in seamă. Începe emisiunea, subiect pretentios: ce facem cu România, unde o mutam, că pe aici nu e de trăit.

Ai mei sigur erau mândri de mine, dar belesc ochii cat cepele: tipului din fata mea, realizatorului, ii curgea sânge din nas, o dunga groasa, nu un firicel. In mintea mea toate se întâmplau cu repeziciune, eram in direct, vorbeam si in acelasi timp ma gândeam sa cer publicitate, ca sa-l ia Salvarea pe om. Si colegul, genul rezistent, se ștergea la nas cu servetele, si-mi tot adresa intrebari. Sa-l vezi pe unul dat cu rosu pe fata, cum isi dau copiii cu ruj, nu mi-a fost usor. Trebuia sa-i răspund, nu puteam sa ma balbâi, scuza că sunt gravidă si am limba inclestată nu mă prindea.

Băi bro, si ala cu sângele la nas avea chef de vorba, ca m-am gândit la un moment dat ca o sa moara in direct din lipsa de lichid de bârnă, de roșu in bot. Mi-am dat cu presupusul, ca daca e să crape, in momentul in care se prelinge sub masa, producatorul o sa intre cu breaking news, că unul de-ai noștri a murit la datorie. Părea că celebritatea mă gasise intr-o zi de duminica, cand familiile sunt la masă, intre ciorba si pireul cu friptura.

Dupa zece minute, timp in care colegul de platou a pierdut o găleata de sânge, disperat ca nu mai are de unde, omul a cerut publicitate, dar mai inainte si-a luat un la revedere sec de la mine. A ales sa rămână singur in direct, că daca tot era sa moară, să nu împartă celebritatea. Din fericire trăiește si astazi, dar nu-l cunoaște nimeni in piață, un anonim de weekend", a povestit Felix Rache pe blogul său.

VEZI ȘI: Felix Rache face praf o vedetă PRO TV: Te strică anturajul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel