Federer și Nadal au donat împreună pentru victimele incendiilor australiene. Cine s-a alăturat inițiativei

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Rogere Federer și Rafael Nadal au făcut front comun și au donat bani împreună pentru victimele incendiilor din Australia.

Roger Federer și Rafael Nadal au făcut împreună o donație de 150.000 de euro, cu ocazia meciurilor demonstrative de miercuri la Melbourne, destinate strângerii de fonduri pentru victimele incendiilor de vegetație din Australia, conform Agerpres.

Lumea tenisului a reușit deja să facă o donație de 1,7 milioane euro pentru această cauză. Alături de Federer și Nadal, superstarurile care au în total 39 de titluri de Mare Șlem, alte vedete ale sportului s-au alăturat inițiativei: Serena Williams, Caroline Wozniacki, Novak Djokovic, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Dominic Thiem, Coco Gauff, Nick Kyrgios, Stefanos Tsitsipas sau Alexander Zverev.

Partide de dublu, pe teren acoperit

Ei au susținut, într-o ambianță destinsă, câteva partide de dublu, pe un teren acoperit din Melbourne, metropolă intens poluată de fumul de la incendii.

„Dacă putem ajuta, este bine să arătăm solidaritatea noastră în fața unei situații devenite incredibilă", a declarat nr. 3 mondial cu ocazia unui eveniment publicitar la Melbourne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel