Fata ţinută legată cu funia de mama sa a fost luată de Protecţia Copilului

legata_de_copac_19592200
legata_de_copac_19592200

Caz şocant în comuna vasluiană Puieşti, unde o tânără de 21 de ani şi diagnosticată cu paralizie cerebrală a fost ţinută de propria mamă legată cu o frânghie în curte, ca pe un animal.

[caption id="attachment_73549" align="alignleft" width="150" caption="Foto: Realitatea TV"][/caption]

Pentru "întreţinerea" fetei, mama aceste primea de la stat bani, dar şocaţi de modul în care se purta cu fata,   vecinii au reclamat-o pe femeia de 43 de ani.

"Cel puţin o dată pe lună am trecut pe la această familie. Niciodată, de câte ori am trecut pe acolo, noi nu am găsit-o legată. În luna octombrie, în 2010, asistentul social a găsit-o închisă într-un grajd. Am sesizat Spitalul Municipal Bârlad", a declarat primarul comunei Puieşti, pentru Realitatea.

Prefectul a cerut o anchetă, iar reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială Vaslui au anunţat că vor sesiza Parchetul. "M-am deplasat la faţa locului. În zilele următoare vom lua o decizie. Pe mine m-a şocat această mamă când m-am deplasat la faţa locului. Autorităţile locale trebuie să facă periodic anchete", a declarat la Realitatea TV Levente Csaba Szekely, prefect de Vaslui.

În acest moment, fata a fost luată de la domiciliul mamei, acesta urmân a fi internată într-un centru special.

Întreaga poveste a cazului de la Vaslui va fi prezentată, sâmbătă seară, la Reporterii Realităţii, în emisiunea Megastory, de la ora 21.30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel