Fără a-i menționa numele, Dana Rogoz are o replică tare pentru Olivia Steer

Facebook - Olivia Steer
Facebook - Olivia Steer

Olivia Steer a declarat în mediul online că „vine din nou acea perioadă specială a anului” când nu își face „mamografie, nici test Papanicolau, nici nu poartă fundițe roz”. Dana Rogoz are o replică. 

„A venit din nou acea perioadă specială a anului, cînd iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Fără a-i menționa numele, pe pagina ei de Instagram, Dana Rogoz a făcut următoarele precizări: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când iar merg la doctor, când îmi fac test Papanicolau și consult al sânilor, când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția. Sunt atât de multe femei în România care pierd lupta cu cancerul doar pentru că ajung prea târziu la medic. Vă rog din suflet, aveți grijă de voi și de femeile din viața voastră.”
 

„Ograda” Oliviei Steer cu ”antivacciniști, vegani vocali agresivi, conspiraționiști”. Vasi Rădulescu rupe tăcerea

Ca o replică la ce a afirmat Olivia Steer, medicul Vasi Rădulescu a transmis următorul mesaj: „N-am absolut nimic de spus în apărarea Oliviei Steer. Dar absolut nimic. Femeia asta bate câmpii cu o ignoranță incredibilă, jonglând cu niște riscuri mari privind propria-i sănătate, dar și pe a celora care se uită, cu aceeași ignoranță, în gura ei. Și totul pare un sistem etanș: a strâns în ogradă antivacciniști, vegani vocali agresivi, naturopați, adepți ai pseudoștiinței, conspiraționiști și alte specii certate cu știința adevărată, medicina, sănătatea. Să ne înțelegem bine: ce face Steer nu are nicio legătură cu sănătatea.”

„Cât timp această femeie își aruncă lăturile în spațiul public, mor cu zile alte femei din cauza cancerului de sân și de col uterin, unde suntem campioni în Europa. Tot campioni suntem la vaccinare, acel procedeu șuntat de Steer cu boabe de muștar și rostopască. Firește, campioni în sens sarcastico-peiorativ, că trăim în țara culcatului pe o ureche, a șoșoacelor, a experților închipuiți, a idioților care se opun la orice, a celor care fac ceva bun nu prin logică și asumare după cântărire, ci atunci când le trece glonțul pe la ureche, în al douăsprezecelea ceas”, a precizat Vasi Rădulescu. Continuarea declarațiilor, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel