Facebook, SCHIMBARE din temelii. Zuckerberg: Va dura câțiva ani

Bogdan Bolojan / 03 apr 2018 / 08:53 Salveaza PDF Comentarii

Mark Zuckerberg, a declarat că va dura "câțiva ani" pentru a rezolva problemele care afectează compania social media. În toată această perioadă nu este exclusă o schimbare majoră în intefață. 

"Aș vrea să pot rezolva toate aceste probleme în trei luni sau șase luni, dar cred cărezolvarea unora dintre aceste probleme va dura  o perioadă mai lungă de timp", a spus Mark Zuckerberg într-un interviu din presa americană. 

"Compania a început să investească mai mult în securitate cu cel puțin un an în urmă", a spus Zuckerberg, "deci, dacă acest lucru va fi un proces de trei ani, atunci cred că mai avem doi ani de parcurs. Sperăm că până la sfârșitul acestui an, de fapt, vom începe să rezolvăm a unele dintre aceste probleme. "

Zuckerberg încearcă să managerieze Facebook peste una dintre cele mai grave crize publice, după acuzațiile conform cărora Cambridge Analytica, o firmă de consultanță politică care a lucrat la campania electorală a președintelui Donald Trump, a obținut date private de aproximativ 50 de milioane de utilizatori Facebook.

UE și SUA cer explicații 

Acțiunile Facebook au scăzut cu aproximativ 14% de la apariția știrilor, iar Zuckerberg a fost chemat să depună mărturie în fața Congresului în săptămânile următoare. Politicienii din Marea Britanie și din Uniunea Europeană au solicitat, de asemenea, lui Zuckerberg să vină să explice cum protejează Facebook viața privată a celor 2 miliarde de utilizatori lunari. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29