EXIT-POLL ARP Realitatea Tv. Rezultate alegeri prezidențiale 2014. Cine este noul președinte al României

Rezultate alegeri prezidențiale 2014. Exit-poll ARP Realitatea Tv. Primele rezultate ale exit-poll-ului realizat de Agenția de Rating Politic pentru postul Realitatea TV vor fi difuzate la ora 21:00.

UPDATE: La orele 21,00, potrivit exit-poll-ului  realizat de Agenția de Rating Politic pentru Realitatea TV, scorul este egal între cei doi contracandidați, respectiv Klaus Iohannis și Victor Ponta.

Este vorba despre estimările de la orele 19,00, fără a cuprinde și Diaspora în exit-poll. Este de remarcat că tendința este de creștere a lui Klaus Iohannis față de Victor Ponta. Se va numără până la ultimul vot.

Premierul Victor Ponta a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale la o distanță de aproape 10% de candidatul situat pe locul al doilea, Klaus Iohannis.

În exit-poll-ul difuzat la ora 21 în primul tur al alegerilor prezidențiale, Agenția de Rating Politic l-a dat învingător pe social-democratul Victor Ponta, cu 38,2% din voturi, urmat de candidatul ACL, Klaus Iohannis, cu 32,1% din voturi.

Conform site-ului oficial, ARP este o companie de consultanță politică și de cercetare de piață. Proiectele ARP sunt coordonate de Cristian Andrei, consultat cu experiență de peste 10 ani în cercetare de strategii pentru politică.  Proiectele Agenției de Rating Politic au acoperit, începând din 2008, o gamă variată de clienți din tot spectrul politic românesc (PNL, PSD, PDL, independenți si partide neparlamentare) dar și din zona mass-media și a ONG-urilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel