EXCLUSIV DCNews. PNL: Delegația Permanentă, convocată de urgență în 15 iulie

Discuțiile de fuziune PNL-PDL se precipită. Delegația Permanentă a PNL pentru fuziune și stabilirea candidatului la alegerile prezidențiale a fost devansată. 

Luni, Ludovic Orban spunea că sondajul pentru alegerea prezidențiabilului urmează să fie finalizat până în 15 iulie. Marți, potrivit informațiilor DCNews, a fost stabilită 15 iulie drept data Delegației Permanente a PNL. 

Luni au existat mai multe neînțelegeri între aripa actualului președinte al PNL, Klaus Iohannis, și cea a fostului președinte liberal, Crin Antonescu. 

Crin Antonescu anunțase anterior că vrea un sondaj pe teren, care să fie cât mai exact și mai apropiat de realitate, ceea ce însemna că sondajul PNL pentru alegerile prezidențiale urma să se întindă pe o perioadă de trei săptămâni. Klaus Iohannis s-a opus. Președintele PNL a vrut un sondaj de cel mult zece zile. 

Vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a transmis că sondajul PNL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie va dura între 7 şi 10 zile și va "intra în teren" cel târziu marți. 

VEZI și: Când se va tranșa lupta ANTONESCU-IOHANNIS și va fi desemnat prezidențiabilul PNL 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel