EXATLON ROMÂNIA. Ștefan, dărâmat: Dați-mă afară...

Faimoșii au câștigat, iar Ștefan se consideră principalul vinovat pentru această înfrângere.

"Aș băga capul în pământ și aș rămâne acolo, ceva nu merge, nu funcționează. Nu îmi place să mă victimizez, să caut scuze. Atunci când îți dorești mai mult, nu reușești", a spus Ștefan când a fost luat la întrebări de Cosmin Cernat.

Bentiță i-a ținut partea de față cu toată lumea: "Sper ca Ștefan să scoată capul din pământ, nu avem timp de așa ceva. E doar în mintea lui norul ăsta de ceață. Doar în mintea lui, atât"

"Da, e o perioadă mai dificilă, trebuie să aprindă flacăra, trebuie să arate că își dorește să câștige", a completat Alex la testimonial.

Apoi, ajunși în casă, Ștefan și Alex au stat de vorbă. Ștefan și-a spus oful, iar Bentiță a încercat să îi ridice moralul și să îl motiveze, informează Wowbiz. "Dați-mă afară, dar nu...! Nu mai face așa! Crezi că nu vreau asta? Crezi că nu vreau să caștig fiecare punct? Eu nu vreau să ajung în finală? Îmi pare rău și mă frustrează, îmi pare rău că nu mai merge, ca nu îmi iese nimic. Niciodată nu duc ceva la bun sfârșit. Asta îmi spun mereu și părinții mei. Asa mi se întâmplă mereu, încep foarte bine. Am gânduri de-astea, mă disperă! Trebuie să mă pun pe picioare. Gata!", s-a destăinuit Ștefan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel