Exatlon România, eliminare. Silvia Stroescu: Nu pot compara

Vlad Manolache / 03 sep 2018 / 13:33 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Exatlon România, eliminare. Silvia Stroescu a făcut primele declarații după ce s-a accidentat la gleznă și a abandonat concursul.

Exatlon România, eliminare. Silvia Stroescu este prima eliminată a celui de-al doilea sezon „Exatlon". O accidentare la glezna și-a pus amprenta nefavorabil asupra evoluției gimnastei. „Mă bucur ca am avut ocazia să fiu aici alături de oameni frumoși. Glezna mi-a facut probleme. (...) Nu pot compara ceea ce se întamplă aici (n.r.la ) cu competițiile la care am participat. Da, am avut această accidentare la gleznă, dar sunt fericită că am dus traseele până la capăt", a spus Silvia Stroescu.

"Simt un gol în suflet"

Exatlon România, eliminare. Lili Sandu a suferit enorm că și-a pierdut coechipierul. „Simt un gol în suflet pentru că m-am atașat de toți colegii mei. Indiferent de ce se va întampla astăzi pe traseu, a fost un privilegiu pentru mine să fiu în această echipă. Țin la fiecare în parte, țin și la Silvia, si astăzi voi concura alături de ea, nu împotriva ei", a spus Lili Sandu înainte de a intra pe traseu.

Ana Simina, copleșită de intensitatea concursului

Exatlon România, eliminare. Ana Simia a avut un parcurs absolut fabulos, în ciuda stării emoționale fragile. Cosmin Cernat a încercat să afle ce se ascunde în spatele lacrimilor Anei Simia, tânăra încercând să explice prin ce trece de când a ajuns la „Exatlon".

„De obicei sunt o fire foarte tare ...Oamenii care mă cunosc, mă iubesc așa cum sunt; acum trebuie să fiu eu cu mine și să mă adaptez cu toată lumea...", a spus Ana Simia.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23