EXATLON. Cătălin Cazacu, criză de nervi la adresa lui Ionuț. Tensiuni în timpul jocului

Cătălin Cazacu a cedat nervos ieri, în proba pentru casă și eliminare. Miza uriașă a dus tensiunea la cotele cele mai înalte la Exatlon.

Cătălin Cazacu a susținut că a trecut cu vederea de câteva ori comportamentul lui Ionuț, dar nu l-a mai putut lăsa să continue.

Se pare ca Ionuț "Jaguarul" de la echipa Războninicii profita de momentele de repaus dintre curse pentru a exersa aruncarea cu discul de la finalul curselor, informează Kanald.

Cătălin Cazacu a observat gestul si i-a atras atenția în fața camerelor.

"Am zis o dată, de două ori, de trei ori... e a zecea oară! Le iau și eu acasă atunci. Chiar cu tine trebuie să mă cert?", i-a strigat Cătălin rivalului său, printre înjurături. Ionuț nu a intrat în conflict și s-a rezumat să spună doar, ”gata Cătăline, gata”, renunțând să mai exerseze aruncarea.

[citeste si]

Ieri, în cele din urmă, Războinicii au pierdut în fața Faimoșilor, foarte dramatic. S-a intrat în decisiv deoarece scorul a fost 9-9. În urma rezultatului, Războinicii nu au pierdut doar jocul pentru casă în următoarele 4 zile, dar și proba de imunitate. 

Astfel, Alina care a avut cele mai multe puncte a fost protejată. Alex a câștigat proba de imunitate. Propunerile de eliminare au fost: Anca din partea echipei, și, în mod total suprprinzător, Ionuț din partea Alinei și Ștefan din partea lui Alex. 

Rămâne de văzut în această seară dacă publicul o poate salva din nou pe Anca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel