EXATLON. Anca, legătură neștiută cu Silvia de la ”Bravo, ai stil”. S-a aflat după eliminare

Anca a fost eliminată ieri de la Exatlon România.

Ea a fost propusă spre eliminare de către echipă iar telespectatorii nu au mai salvat-o de această dată. De-a lungul timpului petrecut la Exatlon România, Anca a intrat în conflict mai cu toți membrii echipei, recurcând nu de puține ori la injurii și jigniri. 

Fostul concurent și membru ai echipei Războinicii, Radu, cel cu care Anca a avut multe conflicte, a mărturisit la WowBiz că strategia Ancăi a fost să o copieze pe Silvia de la ”Bravo, ai Stil”, cea care în primul sezon s-a certat cu toată lumea, dar a fost susținută de telespectatori și a câștigat concursul.

”Eu nu pot să o aplaud pe Anca atunci când văd că o face pe Alina într-un anume fel. Jignea pe toată lumea. Ce trebuia sa fac? Să întorc obrazul și să îmi dea două palme?

Noi eram o echipă, eram caractere diferite. Unii pe alții am încercat să ne acceptăm, fiecare avea ceva de spus, dar o făceam într-un mod plăcut. Sora ta nu a făcut acest lucru, nu a încercat, a crezut că toată lumea e împotriva ei. Eu i-am spus: 'Ai greșit ușa emisiunii. Nu formatul ăsta”, i-a spus Radu fratelui Ancăi, prezent în emisiune. 

Anca, pe modelul Silviei

[citeste si]

„Trebuia să se ducă la ”Bravo, ai stil”. Mie mi-a zis, a doua zi când a ajuns acolo: "Eu am să mă duc pe varianta că merg pe scandal, ceartă, pentru că la un moment dat, la emisiunea ”Bravo, ai stil”, a câștigat o fată pentru că făcea scandal.

Fiica mea se uita la emisiune, era Silvia...să mă ierte. Fiica mea mi-a povestit apoi. Anca miza pe chestia asta", a mai precizat Radu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel