EXCLUSIV  Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, la DCNews

foto Facebook Eugen Tomac
foto Facebook Eugen Tomac

Președintele PMP, Eugen Tomac, este invitatul de astăzi al DCNews. 

Emisiunea, transmisă de la ora 15:00, îl are ca invitat pe liderul PMP, Eugen Tomac, care vine cu ultimele informații politice din culisele Bruxelles-ului. Liderul PMP și europarlamentar al formațiunii nu va rata subiectele de pe agenda zilei, de ordin geopolitic, dar nici ultima informație care a venit chiar luni pentru România: susținerea Germaniei pentru intrarea în Schengen. 

”Anunțul Cancelarului german Olaf Scholz privind îndeplinirea de către România a criteriilor pentru aderarea la spațiul Schengen trebuie citită corect.În primul rând, este tot mai clar că la nivelul UE există un consens politic pentru a consolida Uniunea Europeană în contextul noilor provocări. Și acest lucru se va face prin intrarea în Schengen, cel mai probabil, de la începutul anului viitor a României, Bulgariei și Croației. Sper că, la București, liderii PNL și PSD să nu îngroape din nou aceasta șansă - așa cum au făcut acum zece ani când, pur și simplu, au scos România de pe agenda UE. Cheia e la noi, trebuie doar să fructificăm aceasta oportunitate și să aderăm la Schengen cât mai rapid pentru a scăpa de acest complex umilitor de cetățean european fără drepturi egale cu cetățenii din Europa de Vest” transmitea, luni, Eugen Tomac. 

Desigur, nu vor lipsi informațiile despre războiul din Ucraina și efectele sale pentru Europa, dar, mai ales, pentru Republica Moldova. 

Emisiunea este transmisă pe DCNews și la DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel