EMOȚIONANT. O fetiţă de 12 ani a cerut să fie internată pentru a nu-şi infecta mama bolnavă

Lecție de maturitate de la o fetiță de 12 ani din Oradea. Ariana a cerut să fie internată într-un spital COVID pentru a nu-și infecta mama grav bolnavă.

O fetiţă de 12 ani din Oradea, infectată cu Covid-19, a insistat să fie internată şi tratată într-un spital Covid pentru a nu-şi infecta mama, grav bolnavă, care o crește singură.

Micuța a luat virusul SARS-CoV-2 de la o prietenă asimptomatică și, când a aflat rezultatul testului, deși mama voia să stea acasă, ea a insistat să se interneze. 

Ariana vrea să-și țină mama departe de pericol pentru că, în urmă cu doi ani, în iunie 2018, femeii i-a fost descoperită o afecţiune oncologică. Mamei Arianei i-a fost extirpată o tumoare, a urmat patru sesiuni de chimioterapie la Cluj, iar tratamentul său continuă şi în prezent la Oradea.

„Încă de la aflarea rezultatului, Ariana a hotărât că se internează, mi-a zis că vrea s-o las la spital. Nu avea niciun semn de boală, dar ştie de pe net şi de la televizor că şi persoanele asimptomatice pot transmite virusul (….) Când m-a văzut plânsă şi-a dat seama că şi al doilea rezultat a ieşit rău. Mi-a spus hotărâtă că vrea să o sun pe doamna doctor, că vrea să se interneze. I-am răspuns că eu nu vreau, dar pur şi simplu s-a dus în cameră, şi-a făcut singură bagajul şi apoi mi-a cerut să sun la Salvare, s-o ducă la spital. Am ieşit în curte plângând. Până să vină ambulanţa au trecut 10 minute, când a ajuns eram epuizată. A ieşit şi o vecină să ne îmbărbăteze, iar echipajul ne-a promis că vor avea grijă maximă de Ariana. Am vrut s-o însoţesc până la Infecţioase, dar nu s-a putut”, a declarat mama fetiţei, potrivit ebihoreanul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel