Emisiunea lui Dan Capatos, desființată de artiști cu nume grele

dan-capatos
dan-capatos

Muzică, personaje controversate, știri mondene și momente păcătoase – acestea sunt ingredientele pe care Dan Capatos mizează în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1. Cifrele arată că ”Un show păcătos” este urmărit de un număr mare de români, lucru care îi întristează enorm pe câțiva dintre artiștii îndragiți.

Nume grele din lumea muzicii, dar și din lumea actoriei și-au spus părerea despre subiectele promovate la TV, în special în emisiunea lui Dan Capatos. Horia Moculescu, Adrian Enache, Mirabela Dauer, dar și Stela Popescu declară război emisiunilor mondene.

"Pe vremea mea, emisiunile trebuiau să conţină o picătură de cultură. Mereu m-am opus acestor emisiuni tabloide. În curând, vom vedea sex în direct după miezul nopţii. Am şi fost invitat la Capatos, dar nu mă mai duc. Dorinţa nestăvilită de audienţă depreciază calitatea, iar un show de calitate costă mult", a spus Horia Moculescu pentru ZiarulRing.ro.

Adrian Enache și Mirabela Dauer au cântat la un eveniment caritabil organizat în Capitală și, cu această ocazie, și-au spus și punctual de vedere despre ”Un show păcătos”.

"E normal să te duci să cânţi la evenimente de caritate dacă ai suflet. Ar fi bine să vină televiziunile să transmită aşa ceva, nu pe siliconatele lui Capatos, sau ţigani şi manelişti. Aici nu suntem importanţi eu şi Adrian Enache, ci organizatorii, pentru că au luat iniţiativă", a punctat Mirabela Dauer, în timp ce Adrian Enache a adăugat că are alte preocupări mai importante decât să urmărească acest tip de show.

Și Stela Popescu s-a arătat revoltată pe marginea acestui subiect, neînțelegând de ce oamenii sunt atât de curioși să vadă ce se întâmplă în viața celuilalt, arată sursa citată anterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel