Emil Boc, la un pas să fie linșat în plină stradă. Reacția primarului-VIDEO

Emil Boc a fost la un pas să fie agresat de locuitorii unui cartier din Cluj.

Oamenii s-au revoltat din cauza incapacităţii autorităţilor de a gestiona gunoaiele oraşului. Ajunşi la capătul răbdării, din cauza mirosului insuportabil venit de la resturile menajere depozitate lângă casele lor, oamenii au ieşit în stradă.

"E focar de infecție. Suntem în Capitala gunoaielor și e un miros de nedescris aici", a spus o clujeanăƒ. "Am găsit șobolani, pentru că de cel puțin 3 zile se depoziteazムaici gunoaiele", a mai spus cineva.

Clujenii care au protestat spun cムse simț cetățeni de mâna a doua și i-au cerut lui Emil Boc sムrezolve situația. Primarul a promis cムîn trei săƒptăƒmâni totul se va rezolva. "Am venit ca să le spun oamenilor că este o situație temporară, că în maximum 21 de zile va fi betonat un alt spațiu unde vor putea fi depozitate gunoaiele ce trebuie transportate la Oradea", a declarat primarul Emil Boc, conform ȘtirideCluj.

De câteva zile, tone de resturi menajere sunt depozitate pe o platformă de beton de lângă locuinţele oamenilor. De acolo, gunoiul este transportat la Oradea.

Problema a apărut de când rampa de gunoi a oraşului a fost închisă. În plus, noul centru de management al deşeurilor nu este finalizat.

Incapacitatea autorităţilor de-a găsi o soluţie în judetului Cluj este plătită tot de cetăţeni. Tarifele pentru salubritate au fost majorate cu 1,33 lei pentru fiecare persoană.

VEZI AICI VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel