Urmărește emisiunea live


Elwira Petre, soția lui Mihai Petre, de la PRO TV la ANTENA 1

Antena 1 a confirmat informația conform căreia a transferat-o de la Pro TV pe soția lui Mihai Petre, Elwira.

Vedetele care vor accepta marea provocare a dansului şi vor participa în emisiunea „Dancing with the Stars" vor avea parte de tot sprijinul pentru a excela pe ring. Ele vor fi antrenate chiar de Elwira Petre, cea care va fi consilier de dans sportiv în cadrul acestei emisiuni", anunță Antena 1.

"Voi ajuta toate perechile şi toţi coregrafii să facă dansurile cât mai bine", a mărturisit Elwira, cea care recunoaşte că va avea pretenţii foarte mari de la participanţi. "Sunt o antrenoare care cere mult, asta e firea mea, dar eu cred că doar atunci când ceri mult reuşeşti să obţii rezultate pe măsură. Voi fi aşa cum sunt cu orice echipă pe care o pregătesc pentru performanţă", spune Elwira Petre.

VEZI ȘI: ANTENA 1 și ANTENA 3, mișcare bombă! Ce au decis să facă

De la viitorii concurenţi Elwira îşi doreşte un singur lucru: să fie trup şi suflet în sala de repetiţii. "Să fie serioşi e tot ce îmi doresc, pentru că orice bun dansator trebuie să fie în primul rând disciplinat", consideră ea. Cu toate că nu există stil de dans căruia să nu-i fi descifrat toate tainele, Elwira înţelege emoţiile pe care participanţii le vor trăi, mai ales că şi ea a fost mereu copleşită de ele înaintea tuturor competiţiilor la care a participat. "Îmi place la nebunie să dansez, dar întotdeauna înainte de orice concurs aveam emoţii. E un lucru normal şi absolut necesar, dacă nu mai ai emoţii înseamnă că nu-ţi mai pasă. Emoţiile sunt sănătoase", a declarat Elwira.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel