Elena Udrea, sursă alternativă de informare pentru Traian Băsescu. Răzvan Dumitrescu, cinci întrebări pentru CSAT

"Domnul Coldea mă urăște pentru că am fost, în permanență, sursă alternativă de informare pentru președintele Traian Băsescu", a spus Elena Udrea, miercuri seară, la TVR. 

În urma acestei afirmații a deputatei Elena Udrea, Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3, a precizat cinci întrebări pentru CSAT: 

"1. A luat vreodată președintele României (n.r. Traian Băsescu) decizii pe care informațiilor provenite din surse alternative furnizate de Elena Udrea? În ce fel a folosit președintele României astfel de informații?

2. Există situații în care președintele a luat decizii pe baza unor informații provenite din surse alternative în dauna informațiilor provenite de la instituțiile statului român?

3. În ce măsură astfel de situații pot constitui vulnerabilitate la siguranța națională? Elena Udrea a stat lângă Băsescu zece ani, deci eu zece ani pot crede că ce spune s-a întâmplat, deci zece ani am avut o problemă care poate constitui vulnerabilitate la siguranța națională? 

Întrebarea care poate zgudui sistemul. Ștefănescu, către Udrea:...

4. A fost Elena Udrea alimentată cu informații de la structuri ce nu fac parte din sistemul instituțional oficial al statului român?

5. Având în vedere atribuțiile legale, cunoștea SRI aceste lucruri și-n ce măsură a informat factorii de răspundere din statul român sau în ce măsură a acționat?". 

Răzvan Dumitrescu a precizat că CSAT are arhivă și în prezent "avem alt președinte, care poate să facă lumină".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel