Urmărește emisiunea live


Elena Udrea rupe tăcerea despre întâlnirile din vila lui Gabriel Oprea

Elena Udrea a comentat, sâmbătă seara,   dezvăluirile lui Dan Andronic referitoare la "Cina cea de taină" din casa lui Gabriel Oprea din noaptea alegerilor din 2009, dar și despre vizita lui Mircea Geoană acasa la Vântu înainte de dezbaterea finală cu Traian Băsescu.

Elena Udrea a spus că nu știe ce s-ar fi putut discuta, „decât urmărirea alegerilor". Însă tot ea a descris cum erau aceste „chermeze", spunând că a participat o dată sau de două ori.

„Am fost o dată, de două ori acasă la domnul  Oprea. Erau evenimente mai publice, dar nu aniversările despre care a spus. Veneau și se întâlneau. Atunci nu mi se părea neapărat nepotrivit. Erau foarte eterogene întâlnirile. La întâlniri în vie, cu lăutari, eu  nu am participat. Erau oameni care nu toți erau prieteni, situația era rigidă. Eram pe grupuri, fiecare cu grupul lui.  La nicio petrecere de genul acesta nu s-a dansat. Veneau lideri politici cam de peste tot, nu erau doar din echipa politică a președintelui atunci în funcție. Nu am știut niciodată că întâlnirile cu cei de la PSD erau așa de frecvente și așa de intime", a declarat Elena Udrea.

Despre vizita lui Geoană la Sorin Ovidiu Vântu

"Cui îi venea să creadă că domnul Geoană s-a dus la domnul Vântu acasă. Îmi amintesc și am și povestit acest lucru și nu îmi venea să cred ce s-a întâmplat, că domnul Geoană s-a dus la Vântu acasă. Nu ne puteam imagina că se va întâmpla așa ceva. Așa ao fost să fie, ca domnul Geoană să meargă la Vântu acasă. "

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel