Elena Udrea, predicție sumbră pentru premierul Victor Ponta

Elena Udrea a comentat, marți, situația lui Victor Ponta, susținând nu doar că soluția cu care acesta s-a întors din Turcia - decizia de autosuspendare din funcţia de preşedinte PSD - nu este bună, ci și că va pierde funcția de premier peste doar câteva zile. 

"Nu înțeleg de ce a stat trei săptămâni plecat din țară dacă s-a întorc cu această soluție, şi anume să-și dea demisia din funcția de președinte de partid, dar să rămână premier. Că are un consultant slab, că nu găsește niciodată soluțiile potrivite devine evident. Altfel era preşedintele României. Mi se pare evident, că altfel era președintele României azi, mi se pare proastă varianta cu care a venit, încearcă o salvare personală domnul Victor Ponta, așa cum a încercat mereu. Din păcate, ocupă un loc important în România, ca preşedinte al celui mai mare partid şi ca prim-ministru, și ar fi putut să facă mult mai mult pentru țară. El alege să încerce să se salveze pe el însuşi. Îi mai dau câteva zile până când pierde și funcția de premier", a declarat, marți, Elena Udrea în fața secției de Poliție.

Elena Udrea a ajuns, marți, la Secția 2 de Poliție, în condiţiile în care este cercetată sub control judiciar în dosarul Gala Bute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel