Urmărește emisiunea live


Încercările PRO TV de a transmite Eurovision, fără succes! EBU face un anunț teribil

Nicio televiziune din România nu va transmite Eurovision 2016 iar o ofertă în acest sens făcută de ProTV nu poate fi acceptată, deoarece postul respectiv nu face parte din European Broadcasting Union (EBU), se arată într-un mesaj postat vineri pe pagina oficială de Facebook a EBU.

'Deşi ProTV ne-a abordat cu o ofertă pentru a transmite concursul Eurovision din acest an, din motiv că nu sunt membri ai European Broadcasting Union, iar Eurovision este o competiţie între membri şi asociaţi ai Uniunii nu le putem accepta oferta', a explicat EBU.

Ulterior, Uniunea a întărit, răspunzând unui mesaj primit pe platforma de socializare, că 'nicio televiziune nu va transmite show-ul Eurovision în România', deoarece ţara nu va avea un reprezentant la concursul cântecului european. Situaţia din 2017 va fi analizată în viitor, a menţionat EBU.

European Broadcasting Union - cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din lume a anunţat, pe 22 aprilie, că a început procedurile pentru a retrage TVR calitatea de membru ca urmare a neplăţii unor datorii în valoare totală de 16 milioane de franci elveţieni (14,5 milioane de euro).

Astfel, TVR nu va mai putea participa la Eurovision Song Contest 2016. Artistul desemnat să reprezinte România la Eurovision 2016, în urma Selecţiei Naţionale, a fost Ovidiu Anton, cu piesa 'Moment of Silence'. Concursul Eurovision se desfăşoară anul acesta la Stockholm. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel