EXCLUSIV  Ducu Bertzi, Mihai Cosmin Popescu, manele: Mesajul deranjează

Bogdan Bolojan / 11 noi 2017 / 15:12 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ducu Bertzi și Mihai Cosmin Popescu au abordat la interviurile DCNews un subiect destul de ocolit în lumea culturală: manelele. 

Mihai Cosmin Popescu, realizator Radio România Actualități spune că o problemă legată de manele ar fi mesajul pe care acestea îl transmit.  

"N-avem nimic cu ei, dar amândoi suntem legați de radioul public, am 30 de ani de când lucrez acolo și eu cred că misiunea noastră este să ridicăm nivelul culturii, cu riscul de a avea o audiență mai mică," a declarat Mihai Cosmin Popescu. 

Deși multe posturi comerciale au ridicat nivelul audiențelor cu ajutorul manelelor care țin o mare parte din populație cu ochii pe ecranele televizoarelor, cei doi artiști spun că fiecare decide ce dă pe post. 

"Este vorba despre cultură, nu despre audiență, cu riscul de a avea o audiență mai mică. Poți să faci cultură, dar audiența nu este cea mai strălucitoare. Asta se întâmplă și în Franța și la orice post cultural, dar ești obligat să faci chestia asta. Pe scenă mă simt obligat să nu fac rabat de la calitate. Asta este opțiunea mea. Dacă altul vrea și câștigă foarte mult făcând rabat, este opțiunea lui," a spus Ducu Bertzi.

"Este loc sub soare pentru toți", a încheiat Mihai Cosmin Popescu. 

Vezi dialogul complet:


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22