Dragoste şi ură. Material EXCLUSIV de la filmări!

dragoste si ura
dragoste si ura

Echipa „WOWBiz” a ajuns pe platourile de filmare ale serialului „Dragoste şi ură”! 

Dragoste şi ură. Echipa „WOWBiz” a ajuns pe platourile de filmare ale serialului „Dragoste și ura”! În această seară, fanii producției vor avea parte de interviuri în exclusivitate cu actorii lor preferați, vor vedea imagini, în premieră, din culisele producției care a cucerit o țară întreagă!

Citeşte şi: Bravo, ai stil! All Stars: Botezatu, scos din minți: RUȘINE!



Totul se desfășoară în mijocul unui peisaj ireal, de o frumusețe covârșitoare: Cappadocia. Întreaga echipă de producție a serialului, dar și actorii serialului locuiesc chiar în imediata apropiere a spațiului unde se filmează. Ziua de muncă durează până la 12 ore, cu toții sunt extrem de disciplinați și pasionați de ceea ce fac. Echipa serialului a devenit o adevărată familie, iar asta au simțit reporterii „WOWBiz” imediat ce au ajuns în mijlocul actorilor.

[citeste si]

Vom pătrunde, alături de echipa „WOWBiz”, în conacul în care se filmează cele mai multe scene din serial

„In acest conac locuim cu toții. (...) Cu toată echipa, cu toți actorii mă înțeleg excelent. Asta este, de fapt, partea cea mai frumoasă! Echipele de filmare au foarte mare grijă de noi. Ne asigură tot confortul și siguranța de care este nevoie ca să ne desfășurăm activitatea în cele mai bune conditii”, spune Burcu Kiratli, cea care o întruchipează pe Mavi, personajul principal feminin al producției.

Referitor la succesul înregistrat de serialul „Dragoste și ura”, superba actriță pune acest rezultat și pe seama naturaleții de care dau dovadă actorii în jocul lor.

„Telespectatorii noștri apreciază sinceritatea și atitudinea firească de care dăm dovada”, spune Burcu Kiratli.

Mai multe declarații, la cald, cu actorii din „Dragoste și ura”, ce le transmit aceștia fanilor din România, precum și imagini spectaculoase de culise, dar și din exterioarele unde filmează echipa serialului puteți urmări în această seară, de la oră 23:15, la „WOWBiz”!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel