Dragoş Pătraru, mesajul primit pe Facebook: Sunteți un satanist deghizat

Rodica Mitu / 13 sep 2018 / 17:28 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Dragoș Pătraru a scris în mediul online că „un nene care are la profil o poză despre libertatea religiei și opiniei” i-a transmis un mesaj prin care l-a taxat pentru ceea ce a spus despre referendum.

"Domnu' Pătraru, numai prostii ați spus despre referendum! Unde ați auzit de dreptul la căsătorie între un bărbat și alt bărbat ca drept printre drepturile omului?”, și-a început astfel mesajul persoana în cauză.

„Sunteți un satanist deghizat în comediantul moralist! Știu, pentru dv. Satan nu există. Poate pentru că v-a eviscerat, cu conștiință cu tot! Dar ce mai e conștiința astăzi pe lângă bani, spitale, autostrăzi și alți idoli care vă fac fericit în această viață! Ce valori morale, ce sfințenie, ce normalitate! Bunăstarea materială contează și emisiunile tip pamflet în care stăpânul dv. - Scaraoțchi -, își râde de oamenii cu puțină minte, dar cu multă hăhâială... El, stăpânul dv., numește asta libertate, dar alt Stăpân, peste el și peste noi toți, numește asta păcat, desfrânare... La judecata Lui să vă văd cum o să rânjiți suav ca în emisiune!", mai preciza în mesaj.

„Voi vă dați seama că astfel de oameni nu doar există, dar sunt și foarte mulți, în anul 2018?”, a transmis Dragoș Pătraru după ce a primit mesajul citat.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27