Dragoș Pătraru, despre Traian Băsescu: Ăsta s-a prăjit de tot

Dragoș Pătraru a comentat declarația lui Traian Băsescu, conform căreia ”cererea de demisie a Parlamentului este o acțiune de intimidare a justiției”.

”Băsescu, despre declarația Parlamentului: "O actiune de intimidare a justitiei, un lucru extrem de grav. Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea."
Cine, Traiane? Băi, ăsta s-a prăjit de tot, mă, săracul! Deci, Trăienele, ochii la mine un pic. Amândoi! Nu poți amândoi, ok, cum poți! Deci, de fraternizat cu Bercea ai fraternizat tu, mă, prin frate-tu! Parlamentul doar a constatat asta și îți spune să pleci acasă, ăsta fiind un gest de normalitate. Mai ai să spui că suntem un popor de berci mondiali și că nu te merităm. De fapt, asta o să-nțelegi tu din viața ta. Peste vreo 15 ani, o să urli prin târg, parafrazându-l pe Țuțea, că ai stat în pârnaie pentru un popor de idioți! Cum să zic, Doamne-ajută!”, a scris Dragoș Pătraru, pe Facebook.

VEZI ȘI: Amendă de 50.000 de lei pentru Dragoș Pătraru. Vezi dacă s-a votat

Parlamentul a adoptat, miercuri, Declarația prin care cere demisia președintelui Traian Băsescu cu 344 voturi pentru, 17 abțineri și niciun vot împotrivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel