Dragoș Boța - Nicolae Robu, scandal după ce mașina a fost incendiată

Nicolae Robu și Dragoș Boța
Nicolae Robu și Dragoș Boța

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a avut o intervenție la Antena 3 după ce Dragoș Boța și-a găsit mașina incendiată.

Jurnalistul a intrat în direct, în emisiunea "News Magazine", pentru un dialog cu edilul. Dragoș Boța a spus că mașina i-a fost incendiată, în stil mafiot, din cauza dezvăluirilor pe care le-a făcut în presă.

Nicolae Robu a zis: "Ce s-a întâmplat este extrem de grav și trebuie identificat făptașul. Cine face așa, nu scapă! Pe de altă parte, Dragoș Boța își arată mizerabilitatea și încearcă să se victimizeze, încearcă să exploateze această situație. Nu exclud și alte scenarii pe care nu le pomenesc eu pentru că am încredere în forțele de cercetare care s-au pus în mișcare. Cât de mizerabil trebuie să fii încât să pomenești numele meu în acest caz? Toți știu cum sunt eu. Acest individ nu este demn să vorbesc despre el, eu vorbesc despre o faptă. Acest personaj este de cea mai joasă speță, dar fapta care s-a întâmplat este foarte gravă. Nimeni nu trebuie să pățească așa ceva!".

Întrebat dacă vrea să sugereze faptul că Dragoș Boța și-a înscenat incidentul cu mașina incendiată pentru a se victimiza, primarul a zis: "Nu îmi permit să fac speculații, fiecare înțelege ce vrea din ce am spus eu. De la oameni care au caracter precum al său... te poți aștepta la orice. Nu știu în ce cercuri se învârte. Poate sunt răzbunări între oameni de aceeași teapă".

Mașina jurnalistului Dragoș Boța a fost incendiată în stil mafiot. Incidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. 

Dosar penal in rem

Poliţia Timiş a deschis un dosar penal in rem, pentru distrugere din culpă, după ce autoturismul a ars în noaptea de vineri spre sâmbătă.

"În cauză s-a întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă, în acest caz, şi în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor şi a cauzelor în care s-a produs acest incident', a declarat sâmbătă pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă.

Maşina este a jurnalistului Dragoş Boţa, iar vecinii au semnalat incendiul la numărul 112. Echipajele de pompieri au intervenit pentru stingerea focului. Primele indicii arată că geamul din dreapta spate a fost spart şi a ars tot interiorul vehiculului. Se iau în calcul atât un scurtcircuit, cât şi o incendiere provocată.

Vezi și: Mașina jurnalistului Dragoș Boța, incendiată în stil mafiot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel