Două minore, lovite de o maşină scăpată de sub control în Teleorman

Accident
Accident

Tragedie pentru o familie în urma unui accident cumplit. O fetiță de doi ani a decedat, iar sora ei de 13 ani se zbate între viață și moarte după ce au fost lovite în plin de un autoturism, în timp ce se jucau pe trotuarul din fața curții, în seara zilei de miercuri, scrie Cronica de Teleorman.

Potrivit IPJ Teleorman, un bărbat în vârstă de 33 de ani, conducătorul unui autoturism, vrând sa evite un obstacol, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat pe trotuar, unde se jucau cele două copile pe care le-a lovit. 

În urma impactului, fetița de doi ani a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, copila a fost declarată decedată. Sora ei mai mare, în comă profundă, a fost transportată cu Ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria și se pare că va fi transferată la un spital din București. 

Vestea a căzut ca trăznetul peste familia celor două fetițe, iar medicul de pe ambulanța care a intervenit la locul accidentului a rămas să acorde ajutor părinților și celorlalți membri ai familiei care sunt în stare de șoc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel