Donald Trump, noul președinte al SUA: PRM salută victoria

Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite. 

”Partidul România Mare (PRM) salută alegerea republicanului Donalt Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii (SUA) ceea ce ne arată că acolo unde democraţia funcţionează cu adevărat, calculul hârtiei nu afectează voturile oamenilor.

Nici o estimare facută în birouri nu poate învinge realitatea şi nemulţumirile acumulate în timp, faţă de ierarhizări artificiale şi reguli amorfe ale unor aşa zise dinastii politice.

În anul 2000, România a fost într-o situaţie asemănătoare, când Corneliul Vadim Tudor a intrat în turul decisiv pentru preşedintia României cu Ion Iliescu. Atunci însă, electoratul român nu a fost pregătit să voteze un naţionalist autentic şi a pierdut şansa de a avea un viitor mai bun decât cel în care este acum.

Suntem siguri însă că de această dată, urmând exemplul poporului American, că şi românii vor lua un exemplu de la cetăţenii americani şi la alegerile din 11 decembrie vor alege inteligent şi vor trimite acasă clanurile politice din România. Felicitări invingatorului!”, a transmis Partidul România Mare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel