DOLIU. Un cunoscut artist s-a sinucis. S-a aruncat de pe o clădire

gty_ned_vizzini_wy_131220_16x9t_384
gty_ned_vizzini_wy_131220_16x9t_384

Un cunoscut artist s-a sinucis la doar 32 de ani. El s-a aruncat de pe acoperișul unei clădiri. Sfârșitul tragic este cu atât mai răvășitor cu cât romaul de ficţiune de mare succes în rândul adolescenţilor pe care l-a scris  descrie aventurile unui adolescent care se luptă cu depresia. Este vorba despre scriitorul Ned Vizzini și despre accentele autobiografice din "It's Kind of a Funny Story". 

Romanul "It's Kind of a Funny Story", un volum despre un adolescent care suferă de depresie şi se gândeşte să se sinucidă, a fost adaptat în 2010 într-un film în care rolurile principale au fost interpretate de actorii Keir Gilchrist, Zach Galifianakis şi Emma Roberts.

Julie Bolcer, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Municipal din New York, a declarat, vineri, că  s-a sinucis aruncându-se de pe acoperişul unei clădiri.

În ultimele luni, scriitorul american lucra în calitate de scenarist pentru viitorul serial ştiinţifico-fantastic "Believe", produs de postul NBC, creat de cineastul Alfonso Cuaron şi produs de renumitul J.J. Abrams.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel