DISPUTĂ în PSD. Bugetul pe 2021, în pericol la CCR. Grindeanu: Ilegalitate cât casa! Fapt unic în istoria țării

Sorin Grindeanu atrage atenţia asupra unei situaţii fără precedent legate de bugetul de stat.

Se discută în grupul președinților de filiale despre bugetul pe 2021 și atacarea sa la CCR. Părerile sunt împărțite, unii nu vor și spun că este inutil, alții zic că va întârzia bugetul și vin târziu banii la primării, consilii, iar alții vor să atace.

Sorin Grindeanu a ieșit public, pe fondul acesta, al discuțiilor din interiorul PSD, pe strategia de opoziție

"Principala lor grijă la bugetul de 2021 a fost cum să-și împartă între ei banii pe criterii legate strict de algoritmul politic – nu cum să servească interesele românilor. Însă chiar acest blestemat algoritm politic i-a făcut să nu vadă o ilegalitate cât casa, care face bugetul țării vulnerabil, în situația de a putea fi atacat la CCR!

Au înființat ministere noi prin ordonanță de urgență, dar nu au dat și Hotărârile de Guvern prin care se reorganizau instituțiile, asta fiindcă au prelungit cearta pe sinecurile bine plătite din bani publici. PNL și USR s-au bătut ca șacalii cum să împartă Economia și Energia, până după momentul în care bugetul a ajuns în Parlament și a fost votat. Așa s-a ajuns la un fapt unic în istoria țării și a bugetului de stat: există simultan ministere desființate care primesc bani din buget și ministere neînființate care obțin finanțare bugetară!

O aberație legislativă cum numai actuala Coaliție a haosului este în stare să producă!Rezultatul este că bugetul pe 2021 are vicii de neconstituționalitate! Așa se întâmplă când bugetul țării ajunge masa pe care ei își duc lupta pentru ciolan!", transmite social-democratul Sorin Grindeanu într-un mesaj publicat pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel