Directoarea Școlii Nicolae Titulescu și-a dat demisia. Înregistrarea făcută pe ascuns la ședința cu părinții. "Un copil care este de două ori victimă..."

Foto: Captură video Pro TV
Foto: Captură video Pro TV

Directoarea Școlii Nicolae Titulescu, unde un copil ar fi fost violat de două ori, și-a dat demisia.

Directoarea Școlii Nicolae Titulescu, unde un băiețel a fost agresat sexual de două ori de colegi, și-a dat demisia. Înaintea demisiei însă, aceasta a vorbit cu părinții elevilor care au protestat ieri în fața școlii. Culmea, la întâlnirea respectivă nu a fost lăsat să participe și tatăl copilului abuzat. 

Întâlnirea cu părinții s-ar fi încheiat cu țipetele directoarei. De altfel, întreaga ședință s-ar fi transformat într-un monolog al directoarei, care este profesoară de matematică.

Înregistrare făcută pe ascuns la ședința cu părinții

Pro TV a difuzat o înregistrare făcută pe ascuns de către părinții care au participat la această întâlnire.

Părinte: "Distrugem o clasă de copii de doi ani de zile".

Părinte: "Școala a luat în derâdere acest caz".

Directoare: "Un copil care este de două ori victimă... Hai să punem problema așa. Pentru că să știți că în al doilea caz, nici măcar nu avem nici măcar o persoană identificată. Ochi albaștri, mască albastră, iertați-mă".

Părinte: "Eu nu știu dacă acel copil a violat sau nu, dar clasa a IV-a și a V-a a fost un coșmar, îi dădea afara pe profesori, punea filme porno pe telefon și le arăta la toți copiii".

Directoare: "Am plecat să ies prin spate, pentru că asta s-a spus. Directoarea a fugit și se ascunde. Nu domne, am și ore. După cum am fost luată, nu cred că trebuia să dau o explicație și în momentul în care eu am ieșit din birou să știți că eu am niște șefi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel