Dîncu, de stânga și PSD-ist. CRITICI pentru Grindeanu

Fostul vicepremier Vasile Dîncu l-a sfătuit pe premierul Sorin Grindeanu, marți, să păstreze un echilibru. 

”Domnule premier, vă mulţumim că aţi venit aici şi vă rog să încercaţi să menţineţi un echilibru dintre nord şi sud, dintre est şi vest, dintre Transilvania şi restul ţării. Sunteţi reprezentantul nostru acolo şi asta va rămâne după dumneavoastră. În rest, lucrurile bune pe care o să le faceţi o să le şteargă imediat ceilalţi şi o să le ascundă, o să le camufleze probabil, dar lucrurile astea vor rămâne, vor rămâne în sufletul acestor oameni şi acolo unde trebuie”, i-a spus Vasile Dîncu lui Sorin Grindeanu.

Vasile Dîncu a criticat concentrarea puterii spre Capitală. 

”Deşi administraţia locală furnizează oameni foarte competenţi în poziţii centrale, nu cred că este ajutată întotdeauna de decizia politică, care trece peste orice formă de competenţe. Acum puterea parcă se concentrează din ce în ce mai mult, în ultimii zece ani am văzut, şi eu cred că un stat puternic este un stat care are comunităţi puternice, nu o capitală puternică, pentru că statul este şi altceva decât capitala. O capitală care concentrează 50% din PIB demonstrează că nu ştie să împartă resursele şi nu ştie să împingă dezvoltarea spre ţară”, este de părere sociologul.

Dîncu, de stânga și pesedist 

Vasile Dîncu a mai spus că este "de stânga" şi "pesedist", dar în acelaşi timp are o relaţie bună şi cu celelalte partide.

”Ceea ce cred eu că este important acum, în afara altor lucruri, este echilibrul. Eu vă felicit, am văzut relaţiile din ultima vreme între partide de aici (din judeţul Bistriţa-Năsăud - n.r.), eu sunt prieten cu toate partidele, chiar dacă sunt de stânga şi sunt pesedist, dar sunt prieten cu toţi ceilalţi. Cred că ar trebui să păstraţi această solidaritate”, a mai precizat Dîncu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel