Dietă Sabina Iosub. Cum a slăbit spectaculos jurnalista Antena 3

Foto: Facebook Sabina Iosub
Foto: Facebook Sabina Iosub

Dietă Sabina Iosub/ Sabina Iosub, jurnalista Antena 3, arată senzațional. Fiecare apariție a sa lasă telespectatorii cu aceeași întrebare: ”Cum a reușit?”. 

Dietă Sabina Iosub/ Jurnalista de la Antena 3 e dovada că se poate să slăbești și să arăți extrem de bine și că fiecare motiv pentru care nu o facem este doar o scuză. 

Dietă Sabina Iosub/ Sabina Iosub păstrează secretul transformării sale, dar dă și câteva sfaturi de urmat. 

Dietă Sabina Iosub/ În urmă cu ceva timp, Sabina Iosub spunea că a ajuns la silueta de astăzi cu mult efort și cu mare șansă să descoper la un moment dat unde era problema. Jurnalista nu a dorit să dea multe amănunte, însă a subliniat că a fost ajutată de niște oameni, care i-au fost puși în cale de Dumnezeu. 

(w670)

Dietă Sabina Iosub/ ”Mănânc foarte sănătos, pe cât de sănătos se poate, încerc să nu mănânc dulciuri, să nu mănânc pâine, să nu mănânc paste făinoase, merge spre salate, supe, lucruri foarte simple” a spus Sabina Iosub. 

Dietă Sabina Iosub/ Jurnalista a mai mărturisit: ”Am învățat în puținul timp pe care-l am să nu uit să mănânc. Mă trezesc dimineața și dacă, până anul trecut în momentul în care mă trezeam, fugeam pe ușă cât de repede se putea, acum am grijă să mânânc, să mă hidratez, să merg la sală, să merg la masaj, să am grijă de mine”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel