Dieta ”lui Mircea Badea”: Iată secretul pentru a slăbi miraculos!

Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea / Captură Antena3

Mircea Badea a reacționat la „În gura presei”, după „dezvăluirea” lui Boris Johnson despre dieta-minune care l-a ajutat să slăbească.

Pornind de la știrea că „Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a dezvăluit dieta minune cu care a slăbit”, realizatorul TV Mircea Badea a mărturisit că n-a înțeles niciodată „subiectul cu dietele-minune”.

„Dieta-minune, dezvăluirea, este să mănânci mai puțin. Eu de aia nu am înțeles niciodată subiectul cu dietele-minune. Cumva, n-am putut să trec de acest prag la care se situează, cel puțin la nivel de comunicare publică, și premierul Marii Britanii.”, a spus Mircea Badea la „În gura presei”.

Badea: Mănâncă jumate din ce mănânci acum și pune niște teneși în picioare

În continuare, Mircea Badea a dat câteva sfaturi simple pentru cei care-și pun întrebări „prea complicate” și caută soluții minune.

„*Nu știu cum să fac să slăbesc.* Păi, ar fi să mănânci mai puțin?! Cât mănânci acum? Mănâncă jumate!” / *N-am cum, trebuie să mă apuc de sport, să-mi găsesc un antrenor, un program, o aplicație.* Totul pare foarte complicat. 

Pune niște teneși în picioare și pur și simplu... mergi. Dă o tură de parc, zic. În zilele noastre, totul e complicat și totul are și soluții minune. Dieta minune este mănâncă mai puțin! 

*Nu știu, trebuie să văd exact ce fel de exerciții să fac*. De exemplu, pui piciorul drept în fața celui stâng, după aia pe cel stâng în fața celui drept și repetă. Dă așa un ocol. Vedem după aia!”, a adăugat realizatorul TV. 

„Totul este prezentat bombastic, o dezvăluire, miraculos!”, a subliniat el, după aceste afirmații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel