EXCLUSIV  Diagnosticul lui Sorin Iașinovschi, procurorul care a vorbit despre fraudele electorale de la Sectorul 1. Prima reacție

Procuror
Procuror

Sorin Iașinovschi, procurorul care a vorbit despre fraudele electorale de la Sectorul 1, ne-a dat detalii despre starea sa de sănătate după ce DC News a scris că a trecut printr-un episod neplăcut care l-a adus la spital.

Procurorul din ancheta privind alegerile de la Sectorul 1 a ajuns, de urgență, la spital. Contactat de DC News, Sorin Iașinovschi ne-a spus ce a pățit mai exact.

”Acum mă simt mai bine. Diagnosticul a fost pareză de nerv periferic drept. Simptomul a fost că nu mi-a răspuns mâna dreaptă la comandă. Mai trebuie să fac niște cercetări medicale să vedem care ar putea fi cauza, să vedem de ce apare problema aceasta”, a zis procurorul pentru DC News.

Întrebat dacă episodul ar putea fi pe bază de stres, procurorul a zis răzând: ”Poate o fi de la scârbă, că de stresat, nu mă stresez așa tare. Dacă mă stresam, nu veneam la București, făceam altceva. Nu este vorba de stres la mine, eventual de scârbă, că te scârbesc anumite lucruri. Nu am idee. Pur și simplu nu mai îmi simțeam mâna. Era amorțită cumva, nu o mai puteam ridica și nu aveam comandă la degete. Nu am nicio explicație”. 

Întrebat dacă a sunat la 112, procurorul ne-a spus: ”Nu, am fost cu Uber la Institutul Fundeni, m-am întors cu Uber. Am fost să iau și o rețetă”.

”Trebuie să fac o investigație mai serioasă. Eu sunt din zona de munte, sunt călit destul de bine, așadar nu știu de unde și până unde a apărut problema aceasta. Nu știm ce se poate întâmpla, nu știi niciodată. Voi face un RMN să vedem ce și cum”, a mai spus procurorul pentru DC News. 

--------

Procurorul Iașinovschi, primele declarații despre imaginile în care apare Armand

Procurorul Sorin Iașinovschi a avut o primă reacție după imaginile în care apare Clotilde Armand.

Procurorul Sorin Iașinovschi a avut o primă reacție după ce imaginile în care apare Clotilde Armand, dând indicații cu privire la procesul electoral, au apărut în spațiul public.

Sorin Iașinovschi a declarat, luni, 9 august, la Antena 3, că nu se va pronunța pe acest subiect.

„În momentul în care ai trecut de această fază, vezi ce ai de făcut. Dacă trebuie cercetat sau nu. Dau o ipoteză. Să admitem ipoteza că totul o să fie perfect. Păi dacă totul o să fie perfect și totul a ieșit perfect, nu are rost să audiez pe nimeni, practic, că se clasează dosarul dacă totul este ok”, a spus Sorin Iașinovschi.

Acesta a precizat, însă, că nu are rost să se pronunțe.

„Gândiți-vă că am un dosar de cercetare disciplinară. Mai spun ceva pe aici și iar mă trezesc cu unul”, a mai spus procurorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel